ZANIMLJIV OGLAS: Na prodaju džip napravljen od "yuga". Pogledajte kakav…

474

yugo-dzip-1
Na sajtu za trgovinu “Kupujem-prodajem” postavljen je oglas da je na prodaju “Yugo džip”, a riječ je, pokazuju fotografije, o džipu napravljenom od “yuga”.
[AdsWithin]Mada je kragujevački “yugo” doživio svoju kabriolet verziju i mada je pravljen u varijanti “auto na struju”, ipak nikad dosad od njega nije nastao džip.
Barem nije u Kragujevcu, ali u Knjaževcu jeste!
Oglas je u rubrici “automobili BMW”, u podrubrici “neispravno ili oštećeno”. Prodavač potpisan kao Emina, robu cijeni 499 eura.
– Yugo džip… jedinstveno vozilo. Šasija i diferencijal mucubiši l300. Školjka yugo. Motor i mjenjač bmw 524 td. Motor pali, radi fenomenalno. Ne dimi, ne baca ulje. Na motoru stavljen nov zupčasti kaiš i španer zupčastog kaiša. Ostalo je da se povežu sitnice oko struje. Ima servo volan. Posjedujem papire od limarije i od motora. Samo ozbiljni kupci. Moguća zamjena – navodi prodavač, uz svoj broj telefona.
Da sve bude još zanimljivije, ovaj oglas pogledan je skoro 19.200 puta.
Na fotografijama se vidi parkiran “yugo džip” u dvorištu kraj drva koja je domaćin cijepao. Prodavatečj je jasno fotografisao i dijelove natrule limarije, ali i dio gdje se lijepo vidi da je lim prefarban osnovnom bojom, posebno tamo gdje je limarija krpljena i varena.
yugo-dzip-2
Izvor: Telegraf.rs

LEAVE A REPLY