ROBIJAŠI BIJESNI NA NJEGA: Evo kako izgleda ZATVORSKA ĆELIJA Kristijana Golubovića!

629

kristijan-golubovic-700

Kristijan Golubović (47) uživa privilegije u sedmom paviljonu “Zabele“ u Požarevcu, zbog čega je izazvao bijes drugih robijaša. Soba mu je okrečena, dobio je itison i novi dušek od memorijske pjene, dok su kod ostalih goli betonski podovi puni prašine.

– Kristijan misli da je i dalje u rijalitiju, a ne u zatvoru! Soba mu je okrečena, a dobio je i prostirke za pod koje mogu da se peru. Ima i novi dušek od memorijske pjene, dok ostali o tome mogu samo da sanjaju – navodi izvor za Alo upoznat sa dešavanjima u tom paviljonu.

On kaže da su se ostali zatvorenici odmah pobunili i da je najveću frku digao bivši pripadnik zemunskog klana Miloš Simović.

– Simović je bukvalno “izgorio“! Odmah je digao dževu zbog tepiha i dušeka! Galamio je: “U Zabeli“ sam duže od njega! Kako on može da ima bolje uslove od mene?!“. Tražio je čak razgovor sa upravnikom. Uspio je da istjera svoje, pa su mu na kraju u sobu postavili pločice – navodi sagovornik.

Od Kristijanovog dolaska u takozvani paviljon za nepopravljive ovo je bila najveća frka, ako se izuzmu verbalna prepucavanja sa drugim robijašima.

Kristijan od dolaska u “Zabelu“ boravi u prizemlju sedmog paviljona. Za njegov dolazak se unaprijed znalo i mnogi mu se nisu obradovali. Srećom nije bilo većih problema, već samo međusobnih prozivki. Prvi ga je provocirao Aleksandar Čabarkapa, koji je boravio na prvom spratu, i to zbog nekih starih čarki.

Dovikivao mu je: “Pi*ko jedna, vidjećemo se kad izađeš. Nokautirao si me na kvarno“. Pošto se Kristijan nije upecao na ove prozivke, Čabarkapa je promijenio repertoar, pa mu je poručivao: “Moje felne su vrednije od tvojih kola!“. Tek kada mu je opleo po familiji, Kristijan je uzvratio i poručio: “Budi miran. Bolje ti je“, prepričava sagovornik.
zatvor
– Pozvao je jednog Kragujevčanina da pređe kod njega u sobu i da budu cimeri, jer je taj dečko nepušač. Njih dvojica se dobro slažu, a Kristijan sa ostalim zatvorenicima u paviljonu nema problema – kaže na kraju izvor.
(Alo.rs)

LEAVE A REPLY