PROVJERENO: 7 tehnika u krevetu koje muškarce dovode do “ludila”!

1018

seks-728

Oralni seks visoko je na spisku omiljenih “vrućih igrica” svih muškaraca!

1. ‘Obožavam kada se moja djevojka igra s mojim testisima. Drži ih u jednoj ruci i povremeno ih malo stisne. Istovremeno stimuliranje penisa i testisa totalno me uzbuđuje i zbog toga je orgazam još jači”.

2. “Najdraže mi je kada mi usput masira zadnjicu. Uhvati me s obje ruke dok jezikom lagano kruži po meni. Kada to radi osjećam se nevjerovatno, ne može bolje od toga”.

3. “Volim kada me izaziva prije oralnog seksa. Jednom sam ležao na leđima, a moja cura se približila mom međunožju i jednostavno gledala moj penis. Provela je dobru minutu mirno ga gledajući, a onda je počela usnama kružiti oko njega. Iščekivanje me je “ubilo”, i zbog toga je trenutak kada je stvarno krenula s akcijom bio fenomenalan”.

4. “Smeta mi kad žena to radi kao da obavlja neki kućni posao, bez volje. Zato obožavam kada moja cura prione poslu s osmijehom na licu i entuzijazmom. Tako je već napravila pola posla, totalno opustila atmosferu i ludo me napalila, a svi eventualni neugodnjaci odmah se zaborave ako se oboje smijemo”.

5. “Najdraži mi je dobar rad jezikom. Osjećaj kada jezikom prelazi preko mene je nevjerojatan, pogotovo kada njime lagano kruži. To me najviše uzbuđuje kod oralnog seksa”.

6. “Super mi je kada moja cura prije akcije stavi kockicu leda u usta. Osjećaj hladnog jezika na mom penisu je nevjerovatan, i totalno pojača čitavo iskustvo”.

7. “Ruke i usta istovremeno u akciji. To me najviše napali. Onaj osjećaj kada osjetim toplinu njenog jezika i stisak njezine ruke. Apsolutno nevjerovatno, dvostruka senzacija”.

LEAVE A REPLY