PORSCHE KAKVOG NISTE VIDJELI: 2,7 sekundi za sprint do 100 km/h, maksimalna brzina 338 km/h!

508

Porsche Techart

Techart je sinonim vrhunskog tuninga i što je bitno, njihove prerade su redovito za konkurenciju ubojiti automobili dovedeni do savršenstva u svakom detalju.

U Techartu nastavljaju s tradicijom vrhunskih prerada koje nude vrhunske performanse na stazi, a pritom koriste i u svakodnevnoj vožnji, piše Index.hr. Teško zamislivo da ćete ovakav Porsche vidjeti uopće na cesti, a kamoli da će ga vlasnik koristiti u odlasku na posao ili poslovni sastanak. Ovaj je automobil poput svog izvornika stvoren za užitak u vožnji.

Kao i kod većine tunera mogućnosti u okviru ponude su široke, a uključuju Porsche 911 Turbo i Turbo S kao osnovu. Obilje karbonskih dijelova ovdje je s dobrim razlogom i na pravom mjestu, dok je oblik provjeren u praksi. Aktivna aerodinamika pri brzini od 300 km/h osigurava downforce od nemalih 321 kg. Pritom brojni otvori hlade kočnice, a usisnici straga dovode obilje zraka do hladnjaka zraka.

Porsche Techart

Jasan znak prepoznavanja je poveće podesivo stražnje krilo, ali i minimalno 20-colni kotači s valjcima mjera 265/35 sprijeda i 325/30 straga.

Ovisno o motornoj izvedbi Techart će ponuditi nekoliko rješenja za povećanje snage motora. U maksimumu govorimo o 640 KS i 880 Nm, a od iduće godine u igri će biti nevjerojatnih 720 KS i 920 Nm. Ako ćemo o performansama dovoljno je reći 2,7 sekundi za sprint do 100 km/h, odnosno 9,2 sekundi za lov na 200 km/h. Maksimalna brzina je 338 km/h.

LEAVE A REPLY