OPAKI TERENAC IZ BJELORUSIJE: Kad vidite šta sve može Maz-Man BME-1015… [VIDEO]

762

Maz-Man BME 1015

Iako na svjetskom tržišto baš i nemaju zavidnu reputaciju, istočnoevropski proizvođači automobila znaju napraviti nevjerovatna terenska vozila.

Najnoviji model dolazi iz Bjelorusije, a kad vidite šta sve može Maz-Man BME-1015, sigurno ćete poželjeti da ga isprobate…

Maz-Man BME-1015 je 4,5 metara dugačak, 2,6 m visok i 2,5 m širok terenski automobil, koji ima međuosovinsko rastojanje od 3,1 metar.

Automobil stoji na ram konstrukciji, a karoserija je izrađena od fiberglasa. Točkovi imaju potpuno nezavisno oslanjanje.

Naravno, pogon je na sve točkove, a u ponudi su dva motora. Slabiji benzinski motor ima zapreminu od 1,7 litara i razvija maksimalnih 60 kW (81 KS) i maksimalni obrtni moment od 127.5 Nm. Snažniju alternativu predstavlja 2.0 dizel motor, koji razvija maksimalnu snagu od 66 kW (90 KS) i maksimalni obrtni moment od 195 Nm.

Mijenjač je manuelni petostepeni. Kao što se očekuje od jednog pravog pravcatog off-road modela, sistem transmisije opremljen je redukcijom pogona.

Zapremina rezervoara za gorivo iznosi 100 litara. Na spisku standardne opreme nalazi se i čekrk, specijalni off-road pneumatici sa niskim pritiskom…

Uz doplatu se može dobiti i zadnja kamera, još jedan rezervoar za gorivo zapremine 95 litara i propeler, koji pomaže u kretanju automobila po vodi.

LEAVE A REPLY