OD BUCKE DO MODELA: Evo kako je uspjela smršati sa 108 na 53 kg, njena priča će i vas motivirati da skinete kile

391

tanja-ribakova

Ona je uspjela da izgubi kilograme, a sigurno možete i vi. Ruskinja Tanja Ribakova postala je poznata širom svijeta zbog svoje nevjerovatne fizičke transformacije.

Ribakova (25) je uspjela da izgubi čak 55 kilograma, a u svom blogu je otkrila da je morala da ide na skidanje suvišne kože koja je ostala nakon mršavljenja, piše superzena.b92.net.

Tanja je nekada imala čak 108 kilograma, i često bila maltretirana i prozivana zbog svoje debljine.

“Djeca su bila zlobna, tako da nisam uspjela ranije da se socijalizujem, nisam imala prijatelje i trošila sam vrijeme isključivo na čitanje. Dolazila sam u suzama iz škole i nisam željela da se vratim. Kada ste debeli, to vam oduzima dosta samopouzdanja. Sada, ne mogu da verujem da mi se život ovako promijenio”, rekla je Ribakova.

Ona je istakla da je pokušavala sa dijetama, ali da nije išlo.

“Nije išlo, mnogo dijeta sam probala. Kada sam bila na fakultetu imala sam mnogo zdravstvenih problema, zato sam počela da istražujem zdravu hranu, otišla sam kod nutricioniste i počela da se interesujem za teretanu i treninge.”

Ribakova na Instagramu stalno postavlja fotografije svog “novog” tijela i dobiva neprekidno nove pratioce koji se dive njenom uspjehu.

LEAVE A REPLY