MUŠKARCI, PAZITE! Ovih osam stvari ženama nikada ne smijete reći, iako mislite da…

851

svadja-ljuta-zena

Možda mislite da ste djevojci udijelili kompliment, ali niste ni svjesni da će ona vama uskoro “udijeliti” korpu nakon ovih izjava.

1. IZGLEDAŠ MLAĐE
Šta to uopšte znači? Kad stavi šminku na lice, veže kikicu i uvuče se u džins i neke otkačene majice, izgleda mlađe, a inače izgleda, kako? Starije? Već ste na tankom ledu.

2. LIJEPA SI KAD SE SMIJEŠ
Ona razmišlja ovako: “A kada se ne smijem nisam lijepa?”

3. VOLIM TVOJU LIČNOST
Svaka žena kojoj udijelite ovaj kompliment će to shvatiti više kao uvredu nego kao kompliment, jer će pomisliti na primjer da nije dovoljno lijepa ili privlačna, seksi, već da je njena “ličnost” ono što vam se dopada na njoj. Ovo može shvatiti i kao vaše “budimo prijatelji”.

4. DRUGAČIJA SI
Mrze da čuju “drugačija si od svih žena s kojima sam izlazio”. Pomislit će da ste kraj nje jer vam se smučio tip žena koje preferirate i shvatit će to kao vaš izlet u nepoznato, dok mu i to ne dosadi, odnosno dok se ponovo ne vrati svom ustaljenom tipu.

5. SUVIŠE SI NAIVNA
Naivno, nevino… Ne, ni ne pomišljajte, ne vole da čuju to.

6. TI ZNAŠ KAKO DA SE PROVEDEŠ
To bi značilo: “Otkačena si i želim da ludujem s tobom i ništa sem toga.” Makar tako žene čuju, ma šta vi mislili.

7. PREVIŠE SE PAMETNA ZA DJEVOJKU
Ni ne shvatate koliko je ovo pogrešno. Šta, sve žene su glupe i kada naiđete na neku s kojom možete da razgovarate i koja ima stav to vam je pravo osvježenje?

8. IZGLEDAŠ ….HM…ZDRAVIJE
Ona ne čuje “zdravo” već “debelo”. Iako zaista mislite ono što ste rekli, njen mozak prima signale “debelo, debelo, debelo…”

LEAVE A REPLY