DJEČAK (7) NACRTAO CRTEŽ ZBOG KOJEG JE njegova mama završila na DOŽIVOTNOJ ROBIJI!

558

Amanda-Lewis

Amanda Lewis (35) iz SAD osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva kćerke, a na suđenju je jedini svjedok protiv nje bio njen sedmogodišnji maloljetni sin A. J. On je sa samo sedam godina svjedočio na sudu i rekao kako je majka utopila njegovu sestru!

[AdsWithin]Curica se 08. 08. 2008. godine utopila u bazenu pored kuće u Estou (Florida, SAD), u kojoj je živjela sa svojim najbližim.

Njena mama, Amanda Lewis, kazala je da se djevojčica pokliznula, pala u bazen i utopila se dok je čistila bube pored bazena i policija je u prvi trenutak zaista pomislila da je Adrianna nastradala nesretnim slučajem.

Svi su u početku mislili da je ovo puna istina, ali ubrzo je Amandin 6-godišnji sin A.J. Amandinim roditeljima, majci i poočimu, kod kojih su ga odveli, počeo pričati mnogo užasniju priču. Priču koja je vodila da dječak bude ključni svjedok na suđenju svojoj vlastitoj majci, koja je osuđena na doživotni zatvor, i sada izdržava ovu kaznu u jednom zatvoru u Teksasu.

A.J. je kazao da je vidio svoju majku kako utapa Adriannu u bazenu, tako što joj je rukom pokrila lice i gurnula je pod vodu. Kasnije je nacrtao im crtež na kojem je opisao ono što je vidio.

djecak-a-j-crtez

Na sudu su tražili od dječaka da opiše svoje crteže, a on je rekao “Ovo je moja mama. Ovako ubija moju sestru”. Kada ga je advokat upitao kako je Amanda to uradila, on je dodao: “Stavila joj je ruku na lice”.

Rekao je i da je to što je vidio bilo strašno.

djecak-a-j

Dječak prvo nije prepoznao majku, kada su se sreli na sudu. Nakon što je shvatio da se Amanda nalazi ispred njega u sudnici, rasplakao se.

Na sudu je svjedočila i Amandina majka koja je rekla kako je njena kćerka očigledno izgubila živce sa sa malom Adriannom, koja je, inače, bolovala od poremećaja hiperaktivnosti i deficita pažnje.

Amandin advokat tvrdi da je ona nevina i da je cijeli slučaj loše vođen. Tvrdi da je to prava katastrofa i da je zbog njega htio da napusti svoju profesiju.

LEAVE A REPLY